Thunder in Hyde Park

[photo1]Gedurende laatste 18 maanden bracht het two-seater programma shows voor publiek in Melbourne, Beijing, en Kuala Lumpur. Vandaag kwam de two-seater opnieuw in actie, in centraal Londen. De plaats was Hyde park, de coureur was Justin Wilson, en zijn passagier was de Engelse minister van sport Rt Hon Richard Caborn.

De minister kreeg zijn eerste Formule 1 ervaring een week voor de Grand-Prix van Engeland. De two-seater met daarin de minister maakte ook een pitstop op North Carriage Drive. De “lollipop man” was niemand minder dan teambaas Paul Stoddart!

“We waren benaderd om de Grand-Prix van Engeland te promoten, we zijn blij ze te helpen”, aldus teambaas Paul Stoddart. “Het is een van onze vier thuis Grand-Prix, het is ook speciaal omdat de Brit Justin Wilson voor ons rijdt. Ongetwijfeld is hij de “rookie van het jaar”, hij kan uitgroeien tot een ongelofelijk grote ster.”

“Het was goed nieuws dat de minister tijd vrij maakte om met de two-seater te rijden, hij heeft nu wat kunnen proeven van de Formule 1. Het is een hele belangrijke industrie in Engeland, het is goed dat de staat dit ook begrijpt.”