Toyota beëindigt testsessie

[photo1]Het Panasonic Toyota racing team heeft een driedaagse testsessie op het thuiscircuit Paul-Ricard beëindigt. Het team testte ter voorbereiding voor de Grand-Prix van Engeland op het 4,15 km lange circuit.

De uit de streek afkomstige Fransman Stéphane Sarrazin begon op woensdag met testen. De Schot Allan McNish testte vervolgens op donderdag en vrijdag.

“Woensdag hadden we een hele goed dag, we hebben veel kunnen rijden” aldus Stéphane Sarrazin. “We zijn er in geslaagd om ons schema voor de aërodynamica helemaal af te werken. Het rijden ging moeilijk om het circuit zeer stoffig was. Omdat we maar met een bolide reden duurde het erg lang voordat de baan schoon was, maar ondanks alles voelde de bolide goed aan.”

[photo2]Allan McNish:
“Mijn schouders is weer helemaal beter, na de Grand-Prix van Europa had ik daar wat problemen mee. We hebben twee dagen lang kunnen rijden. We hebben aan de aërodynamica, ophanging, en elektronica gewerkt. De bolide is verbeterd, we hebben hard gewerkt in zeer warme omstandigheden.”

Het team vertrekt nu naar Silverstone, daar zal Toyota aan zijn 10e Grand-Prix weekend beginnen. Tevens is het voor Allan McNish zijn allereerste thuisrace.

Loading