Toyota in San Marino

[photo1]Na drie Grand-Prix doet het Formule 1 circus Europa aan, aankomend weekend zal Toyota op het circuit van Imola in actie komen. Toyota is momenteel al op het circuit van Imola.

De bolides van Toyota zullen verbeterd zijn, Alan McNish testte afgelopen week in Zuid-Spanje nieuwe onderdelen. Deze zullen voor de Grand-Prix op de bolides zitten. Mika Salo en zijn familie waren de afgelopen week in Zwitserland, ze vierden daar vakantie.

[photo2]”Ik kon niet geloven dat we in Brazilië in de punten finishte” aldus teambaas Ove Andersson. “De bolide is zeer betrouwbaar, maar om in de top 10 te finishen moeten er voor ons enkele bolides uit vallen. Onze windtunnel in Keulen draait nu op volle toeren, nieuwe onderdelen worden daar getest. We hebben enkele aërodynamische verbeteringen, we zullen zien wat het brengt”.

“We hebben wat nieuwe dingetjes op de auto zitten” aldus Alan McNish. “We hebben een doorontwikkeling van onze elektronica beschikbaar, daar verwacht ik wel wat van. Ik heb hier afgelopen jaar al getest, dat is een groot voordeel.

Loading