Toyota kan wachten met aanstelling teamgenoot Trulli

Het Toyota F1 team heeft geen haast om voor volgend jaar een teamgenoot aan te stellen van Jarno Trulli. Timo Glock, Nico Rosberg, Kazuki Nakajima, Adrian Sutil, en zelfs wereldkampioen Fernando Alonso zijn al met het Japanse team in verband gebracht.

Ralf Schumacher die momenteel teamgenoot is van Trulli maakt ook nog kans. Het contract van de Duitser loopt voor de jaarwisseling af, aangenomen wordt dat Toyota dit contract zal laten aflopen en niet vroegtijdig zal verlengen.

“We willen wachten op ontwikkelingen in de markt van coureurs”, aldus Toyota F1 president John Howett. “Het is een risico maar we zullen zien. We houden de optie Ralf Schumacher niet achter de hand, dit ontkennen we. Ik denk dat we aan het einde van dit seizoen een idee zullen hebben over wie we in huis willen halen.”

Ralf Schumacher lijkt inmiddels ook gesproken te hebben met Spyker en Scuderia Toro Rosso. Beide teams ontkennen interesse te hebben in de diensten van Schumacher. Ook zou Schumacher bij het DTM team van Audi op bezoek zijn geweest, ook Audi ontkent interesse te hebben in Ralf Schumacher.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading