Toyota test op monza dag 3

[photo1]Vandaag heeft Mika Salo samen met Allan McNish getest op het circuit van Monza. Beide coureurs hebben voornamelijk gewerkt aan de afstelling voor de komende GrandPrix in Italië. Allan Mcnish ondervond enige problemen in de ochtend.

Allan McNish reed 56 rondes met als snelste tijd een 1:23.89.
“We hadden een redelijk moeilijke ochtendsessie maar na de lunch hebben we een paar goede veranderingen gemaakt aan de wagen. We hebben voornamelijk gewerkt aan de afstelling. Ik voel over het algemeen een vooruitgang sinds onze vorige test op deze baan in Juli.

Mika Salo reed 42 rondes met als snelste tijd een 1:25.33.
“Monza is een van mijn favoriete banen. Ik heb vandaag verschillende aerodynamische delen vergeleken en de uitslag daarvan is zeer succesvol. Net zoals Allan heb ik voornamelijk aan de afstelling van de wagen gewerkt. Ik hoop op een positieve test morgen zodat we onze resultaten kunnen maximaliseren.

Loading