Trust breekt met Verstappen

[photo1]Volgens het Algemeen Dagblad wordt Jos Verstappen niet langer door Trust ondersteund. Onderlinge onenigheid zijn volgens Trust directeur Michel Perridon de oorzaak van de breuk.

“Met Jordan heb ik geen enkele moeite, maar Huub Rothengatter en feitelijk dus Jos Verstappen hebben hun hand overspeeld”, aldus Michel Perridon. Volgens Perridon hebben zij aan Jordan te hoge salariseisen gesteld en eisten zij bovendien een aantal plekken op de bolide om daar eigen sponsors te presenteren. Zo zou de winkelketen Halfords een deel van het salaris van Verstappen gaan betalen. Ook de onmin tussen Eddie Jordan en Huub Rothengatter heeft volgens Perridon een rol gespeeld.

Volgens de geruchten zouden Rothengatter en Verstappen Perridon te onervaren in de Formule 1 vinden. Perridon zou zich niet aan de wetten van de Formule 1 houden, daarom zou het tot stand komen van een overeenkomst met Jordan zijn bemoeilijkt.
Huub Rothengatter wenst niet te reageren: “Zeg maar dat ik er diep van moet zuchten en er verder het zwijgen toe doe”.

“Er rijdt heus binnen afzienbare tijd wel weer een Nederlander in de Formule 1. Iemand als Albers heeft zeker kansen en is alleen maar blij met onze steun” aldus Perridon.
Aanstaande dinsdag praat Trust met Christijan Albers, de manager van Albers, en Mercedes teambaas Nortbert Haug over sponsoring van het DTM team van de Larenaar. In 2005 zou Trust Albers dan de Formule 1 in willen helpen.

Loading