Tweede presentatie Renault R23

[photo1]De Renault R23 is vandaag voor tweede keer aan de pers voorgesteld. Na de perspresentatie stuurden Jarno Trulli en Fernando Alonso de Renault R23 enkele malen over het circuit rond.

“We zijn klaar om opnieuw een stap voorwaarts te maken” zo begon Patrick Faure voorzitter van het Mild Seven Renault F1 team. “Ons doel is om op de baan dichterbij McLaren en Williams te komen, ook willen we dit jaar 4 maal op het podium staan. Dit zijn onze doelen, we gaan er alles aan doen om deze te behalen en in 2004 opnieuw een stap voorwaarts te maken.”

Flavio Briatore (teambaas)
“We zijn gemotiveerder dan ooit. Wij er helemaal klaar voor, we hebben een van de modernste fabrieken en hebben een heel sterk team. Met Jarno Trulli en Fernando Alonso hebben we ook fantastische coureurs in huis.”

Tevens maakt Renault bekend haar contract met de TotalFinaElf groep met enkele jaren te hebben verlengd. De TotalFinaElf groep is al sponsor van Renault sinds dat het in de Formule 1 actief is.

De test met de Renault R23 verliep overigens goed, beide bolides bleken in ieder geval betrouwbaar te zijn. Tijdens de test vlogen ook nog enkele straaljagers over die de lucht in de lucht de Franse driekleur vormden.

Loading