Tweede stoeltje Jordan nog vrij

[photo1]Eddie Jordan heeft vandaag ontkend een overeenkomst te hebben met een coureur met betrekking tot de tweede Jordan. Jordan is het enige team buiten KL Minardi waar nog een plek vrij is.

“We zijn in gesprek met een aantal coureurs, maar er is nog niets getekend” aldus Eddie Jordan. “Ik wil de namen van deze coureurs niet bekend maken, het team zal met een persbericht komen als er meer duidelijkheid is.”

Volgens geruchten zijn Felipe Massa, Eddie Irvine, Enrique Bernoldi, en Jos Verstappen in onderhandeling met Jordan. Massa en Bernoldi hebben beide een aantal grote sponsoren, in de Formule 1 lieten beide mannen echter geen overtuigende indruk achter.

[photo2]Eddie Irvine heeft het voordeel dat hij Brits is. Benson & Hedges, een grote sponsor bij Jordan, wil graag een Britse coureur in het team. Daarnaast reed Irvine al eerder voor Jordan, kan hij het goed vinden met teambaas Eddie Jordan, en heeft hij een schat aan ervaring.

Ervaring is iets wat Jos Verstappen ook heeft, of de Nederlander ook een aardig bedrag aan sponsorgeld tot zijn beschikking heeft is niet bekend. De kans dat Verstappen bij KL Minardi tekent is overigens beduidend groter.

Loading