Van der Garde past stoeltje Renault

[photo1]World Series by Renault kampioen Giedo van der Garde heeft gisteren zijn stoeltje gepast bij het ING Renault F1 Team. Giedo is gevraagd om volgende week op 17 & 18 november een officiële test voor het team te doen op het Circuit de Catalunya, Barcelona en het passen van een stoeltje is onderdeel van de vaste voorbereidingen bij een test.

Dat betekent dat Giedo gisteren naar de Renault-fabriek in het Britse Enstone afreisde, om daar het stoeltje op de exacte contouren van zijn lichaam te laten maken.

Giedo was onder de indruk van de fabriek van het ING Renault F1 Team, dat in 2005 en 2006 wereldkampioen werd en het afgelopen seizoen twee races wist te winnen.

“Het was erg indrukwekkend om in de Reanult fabriek rond te lopen”, zei hij. “Het passen van het stoeltje verliep prima maar doordat mijn beenlengte langer is dan die van Alonso en Piquet zit ik heel erg krap. Dat het gebeurde in een Grand Prix-winnende auto was echter wel erg bijzonder. Ik kan niet wachten om volgende week in Barcelona het team te laten zien tot wat ik in staat ben”