Verstappen definitief niet naar Jordan

[photo1]Vanavond om 17.45 heeft de officiële website van Jos Verstappen bekend gemaakt dat de Nederlander definitief niet naar Jordan zal gaan. Volgens de website blijven er contractuele obstakels waar beide partijen het niet over eens kunnen worden.

“We hebben ons voor de volle 100% ingezet. Er kunnen zich altijd nog mogelijkheden voordoen, waardoor Jos Verstappen later in het seizoen alsnog een stoel in de Formule 1 kan bemachtigen”, aldus Muriel Wolda, marketingmanager van Trust, in een verklaring.

Verstappen betreurt het feit niet op de grid te kunnen staan voor de renstal van Jordan: “we hebben allemaal ons best gedaan om tot overeenstemming te komen, maar ondanks alle tijd en moeite is het ons niet gelukt om het op alle punten eens te worden.”

Het leek er allemaal zo goed uit te zien, vanmiddag reden de bolides van Jordan nog met Trust sponsoring rond. Daarnaast bezochten Vermeulen en Rothengatter gisteren de Jordan fabriek nabij Silverstone, beide partijen wilden niet reageren. Nu lijkt het dus definitief gedaan voor Verstappen, hij zal in Australië niet op de grid staan.

Loading