Vettel tevreden met resultaat in Monaco

De Duitser Sebastian Vettel werd in Monaco achter stalgenoot Mark Webber tweede, een resultaat om zeer tevreden mee te zijn.

“Ik ben blij,” zei Vettel na afloop van de race. “Ik denk dat we het maximale hebben bereikt met onze derde startplaats. Normaal is het moeilijk inhalen, dus de tweede plaats is goed. Ik startte snel en kon de binnenkant induiken om in de eerste bocht voor Robert (Kubica) uit te komen.

“Ik kon Mark vandaag niet bijhouden en we moeten zien waarom dat was. Het was moeilijk, vooral in het begin en na alle herstarts. Later kreeg ik eindelijk meer grip en zat ik niet zo veel boven Mark’s snelheid, maar toen zat hij al te ver voor me.

“Ik denk dat we het niet beter konden doen vandaag, en we sprokkelen mooi wat punten, dat is veel waard.”

(JR)