Webber wil betrouwbare Red Bull

[photo1]Mark Webber wil dat zijn team, Red Bull Racing, de betrouwbaarheid van haar bolides verbeterd. De Australier moest in Bahrein opnieuw uitvallen met technische problemen.

Net zoals in Melbourne ging bij de bolide van Mark Webber opnieuw het tankklepje niet dicht. Hierdoor verloor de bolide veel neerwaartse druk. Tot overmaat van ramp moest Webber, die een goede kans maakte om punten te scoren, ook nog eens uitvallen met technische problemen.
“Dit probleem heb ik nu al sinds ik voor de eerste keer in de auto zat”, aldus Mark Webber. “In Melbourne was het ook al een groot probleem. Het word tijd dat het wordt opgelost, ik heb genoeg van deze problemen.”

“Toen ik eindelijk weer op een goede positie reed ging er iets kapot en moest ik uitvallen. Geen idee wat. Het maakt niet uit of de auto nu in de eerste ronde uitvalt of in de laatste, het resultaat is hetzelfde. Ik heb dit al te vaak meegemaakt.”

Teambaas Christian Horner sluit zich overigens helemaal bij Webber aan. Mark Webber kwalificeerde zich dit jaar al 3 keer in de top 10, WK-punten haalde hij echter nog niet.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading