Williams bevestigd Rosberg en Nakajima voor 2008

Het Williams F1 Team heeft vanmorgen bekend gemaakt dat Nico Rosberg en Kazuki Nakajima volgend jaar voor het team zullen uitkomen. Met deze bevestiging komt een einde aan de geruchten dat Nico Rosberg naar McLaren zou vertrekken.

Rosberg zal bij Williams zijn derde Formule 1 seizoen ingaan, vorig jaar maakte de Duitser grote indruk. Kazuki Nakajima gaat zijn eerste volledige Formule 1 seizoen in, de Japanner maakte vorig jaar zijn debuut tijdens de laatste Grand-Prix. Daar viel de Japanner vooral door tijdens zijn pitstop de monteurs van Williams ondersteboven te rijden.

Vorig jaar werd Nakajima wel “rookie of the year” in het GP2 kampioenschap. De 22-jarige coureur viel vooral op door zijn onbevangenheid. Nakajima heeft zijn stoel vooral te danken aan Toyota. Toyota levert motoren aan Williams en zal zeer content zijn als Williams ook met een Japanner in actie zal komen.

Met Williams werden eerder ook Nelson Piquet junior en Tonio Liuzzi in verband gebracht. Deze coureurs vissen nu dus achter het net.

Loading