Wilux en Minardi officieel uit elkaar

[photo1]Wilux en Minardi zijn officieel uit elkaar. Beide partijen zijn er niet in geslaagd de problemen uit de wereld te helpen.

Het persbericht van Minardi is als volgt:
“Door de grote verschillen van mening, onder andere over de beslissing van Minardi om tijdens de Grand-Prix van Engeland zonder sponsoren te rijden en beslissing van Wilux om niet te betalen, is de sponsorovereenkomst tussen Wilux en Minardi vandaag beëindigd. Het team wenst Wilux een goede toekomst toe”.

Meteen na de breuk is Wilux benaderd door een ander Formule 1 team, dit team zou Wilux graag als sponsor in willen lijven. Wilux heeft interesse, volgende week staan de eerste gesprekken gepland. Directeur Ruud Wildschut verwacht overigens dat Minardi zeer snel een nieuwe titelsponsor presenteert, teambaas Paul Stoddart doet dit af als onzin.

Bij Minardi heeft de sponsor van Bas Leinders, Goldenpalace.com, inmiddels wel laten weten de sponsorruimte van Wilux te willen kopen tot aan het einde van dit seizoen. Hiermee lijken de kansen van Leinders voor een deelname aan de Grand-Prix van België steeds groter te worden.