Wilux niet blij met Minardi

[photo1]Wilux Ruud Wildschut heeft in het Formule 1 blad laten weten niet blij te zijn met Minardi. Minardi verwijderde tijdens de Grand-Prix van Engeland alle sponsorstickers van de bolide uit respect voor de overleden John Walton.

Wildschut waardeerde het gebaar als “een vriend” maar was zakelijk niet te spreken over de beslissing. De zakenman liet teambaas Paul Stoddart via sms weten te betreuren dat hij niet gekend was in de beslissing de stickers te verwijderen. Bovendien vond de Nederlander het niet juist tegenover de sponsors die sponsorruimte van hem hadden gekocht. Wildschut liet tevens weten te overwegen gerechtelijke stappen te ondernemen.

“Ik vind dit niet bij Ruud Wildschut passen”, aldus Paul Stoddart in het blad Formule 1. “Als het nu 1 april was geweest. Ik ben sprakeloos. Want als hij dit vindt dan kan hij toch tenminste bellen? Bovendien hebben we het met de sponsors besproken. En de ruimte die hij ter veiling hij had aangeboden was gekocht door Eddie Jordan. Eddie had er geen bezwaar tegen.”

Wildschut liet overigens al eerder weten niet tevreden te zijn met de sponsoring van de Formule 1 renstal van Minardi. De directeur had verwacht dat zijn sponsorlogo’s meer in beeld zouden komen. Daarnaast valt zijn plan om sponsorruimte door te verkopen aan andere bedrijven tegen.

Loading