Wilux officieel hoofdsponsor Minardi

[photo1]De Formule 1 renstal van Minardi zal dit jaar officieel het Wilux Minardi Cosworth F1 team heten. Dit betekent dat Wilux dit jaar de hoofdsponsor van Minardi zal zijn, dit nieuws maakte het Nederlandse bedrijf Wilux vandaag op haar eigen website bekend.

Op 18 februari werd het contract al op de luchthaven van Rotterdam ondertekend. Veel hing echter af van een Aziatisch bedrijf, dit bedrijf ondertekende aanvankelijk een overeenkomst met Minardi. Het bedrijf kwam echter niet met geld over de brug, de deadline is inmiddels verstreken, dit betekent dat Wilux de officiële hoofdsponsor van Minardi zal worden.

Wilux verkoopt badkameraccessoires en was vorig jaar sponsor van Minardi. Deze sponsoring beviel zo goed dat het bedrijf besloot Minardi te blijven steunen. Wilux is niet overal ter wereld actief, het bedrijf wil haar sponsorruimte verkopen in de landen waar men niet actief is, we zullen de logo’s van Wilux dan ook niet tijdens alle Grand-Prix zien.

“Wilux zal hoe dan ook aan het team verbonden blijven als hoofdsponsor,” aldus de website van Wilux. “In de onderhandelingen werd tevens bedongen dat Wilux inspraak zal hebben bij het verkiezen van een eventuele invaller, mocht een van beide vaste rijders onverhoopt een race niet kunnen starten. Voor Tom Coronel werd derhalve ten minste 1 testdag gereserveerd. Daar Wilux deze coureur als eventuele vervanger benaderd heeft, zijn de onderhandelingen inzake de 3e rijder nog gaande. Uiteraard dit alles in goede samenspraak met de teamleiding van Minardi.”

Morgen wordt het team van Minardi in Melbourne gepresenteerd. De logo’s van Wilux zullen dan op de nieuwe Minardi PS04 te zien zijn.

Loading