De auto’s van Max Verstappen


Het is geen geheim dat Max Verstappen over de mogelijkheid beschikt in de mooiste auto’s te rijden. Toch heeft Max Verstappen verteld dat hij eigenlijk helemaal niks geeft om auto’s. Dit is best een eigenaardige uitspraak als autocoureur. En als je kijkt naar de collectie auto’s van Max wordt deze uitspraak alleen nog maar eigenaardiger.

Aston Martin DB11


Aston Martin werkt samen met RedBull racing. Dit is ook de reden dat Max een aantal Aston Martins in zijn collectie heeft. Eén van deze is de Aston Martin DB11. Dit is tevens één van de eerste auto’s van Max. Het is een schitterend Britse bolide met een topsnelheid van 322 kilometer per uur. Aan deze auto hangt een prijskaartje van ongeveer 300.000 euro.

Aston Martin DBS Superleggera


De volgende Aston Martin van Max is de Aston Martin DBS Superleggera. Deze Aston Martin werd ook gebruikt in James Bond. Het prijskaartje van deze bolide is ook rond de 300.000 euro. De topsnelheid ligt rond de 340 kilometer per uur.

Aston Martin Valkyrie


Deze Aston Martin is zonder twijfel het paradepaardje van de autocollectie van Max Verstappen. De Aston Martin valkyrie is een project van Aston Martin. Deze hypercar gebruikt technologie uit de formule 1 wereld om zo op de openbare weg topprestaties neer te zetten. De auto zou binnen 2,5 seconden de 100 kunnen aantikken. De prijs is ook gigantisch, wel bijna 3.000.000 euro. Gelukkig hoeft Max zijn Aston Martin’s niet zelf te kopen, want Aston Martin is sponsor van het Red Bull Racing Team.

Porsche 911 Gt2 rs


Ook de Porsche 911 GT2 rs is in het bezit van Max. De auto kost ongeveer 350.000 euro en heeft een topsnelheid van 340 kilometer per uur. Max mag dan zeggen dat hij niks geeft om auto’s, hij heeft wel een dure smaak.

Ferrari 488 Pista


Ook ontbreekt er geen Ferrari uit de collectie van Max. De Ferrari 488 Pista is de opvolger van de Ferrari 458 Speciale. Deze Ferrari kost rond de 360.000 euro en heeft een topsnelheid van boven de 340 kilometer per uur.

Verzekeren


Deze dure bolides moeten natuurlijk allemaal erg goed verzekerd zijn. Schadekosten kunnen anders erg hoog oplopen. En dit geld niet alleen voor de dure auto’s van Max, maar voor elke auto. Ook die van jou! Het is erg vervelend om schadekosten te moeten betalen die voorkomen hadden worden door een goede autoverzekering. Als je wilt weten welke autoverzekering het beste is voor jou, ga dan naar autoverzekering.nl. Hier kun je onafhankelijk je autoverzekering vergelijken en kan je je auto direct verzekeren.

Loading