Albers aast op contractverlenging Midland

[photo1]Het heeft er alle schijn van dat Christijan Albers zijn contract bij het Formule 1 team van Midland zal verlengen. De manager van Albers liet de Nederlandse pers afgelopen weekend weten dat er op 8 oktober wordt bevestigd dat er een contract getekend is, een naam van een team werd daar niet bij vernoemd.

Tegenover Formule 1 Racereport liet Albers weten ook graag eens bij een topteam te willen testen. Volgens de Larenaar is zijn management daar hard mee bezig. Het contract tussen Albers en Midland zou een dergelijke test toelaten.

Overigens is het nog niet zeker of Midland volgend jaar nog wel Midland is. De Nederlander Michiel Mol is een vergevorderd stadium om het team over te nemen. Mol is een de investeerders in de carrière van Albers en zou van het team een Nederlands Formule 1 team willen maken.

Enkele Nederlandse bedrijven waaronder ABN-Amro, Spyker, en media tycoon John de Mol schijnen achter de schermen met de overname betrokken te zijn. Details worden echter nog niet buiten gebracht, dat gebeurd pas als de onderhandelingen afgerond zijn die inmiddels al maanden bezig zijn.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading