Alonso over zijn test met Jaguar

[photo1]De Spanjaard Fernando Alonso testte vorige week een Jaguar R3 op het circuit van Silverstone. De testcoureur van Renault was eenmalig uitgeleend aan het team van Jaguar. Alson reed uiteindelijk de vierde tijd, die dag kwamen er zestien mensen in actie. Na afloop liet hij weten dat deze test goed is geweest voor zijn loopbaan.

“Als teams interesse in me tonen dan is dat positief” aldus Alonso. “In het verleden waren er ook meerdere teams die interesse in me hadden en dat ze dat nu weer hebben geeft aan dat ze me weer als een rijder zien.”

“Dat ik de vierde tijd liet neerzetten in een wagen die tot één van de langzaamste gerekend mag worden gaf me een goed gevoel. Hoe meer verschillende Formule 1 bolides ik test, hoe beter dat voor mij is. Ik heb nu vijf of zes wagens geprobeerd en het ging altijd redelijk goed.”

De test was slechts eenmalig en Alonso zal vanaf nu weer voor Renault testen. Wat de 20-jarige Spanjaard volgend seizoen gaat doen is vooralsnog onbekend, de Spanjaard wil dan weer Grand-Prix gaan rijden.

Loading