Arrows naar Frankrijk

Arrows heeft zijn auto’s naar het circuit van Magny-Cours in frankrijk laten vliegen voor de aankomende Grand Prix dit weekeinde. Arrows is nog steeds in gesprek met aandeelhouders en verscheidene potentiële investeerders. De uitkomst van die gesprekken bepaalt of Arrows het seizoen af kan maken of niet.

Arrows had ook al problemen bij de GP van Engeland en mistte daardoor de vrijdagtrainingen. Ondanks dat kwalificeerden beide coureurs zich toch als 16e en 18e. In de race lag Frentzen zelfs zevende en kwam snel dichterbij aan de nummer zes. Als de Arrows niet met technische problemen was uitgevallen had Frentzen zelfs punten kunnen scoren.

“We hebben verscheidene nieuwe investeerders maar we moeten tot een overeenstemming komen met een al bestaande aandeelhouder. De onderhandelingen zijn diepgaand en complex maar we zijn niet van plan om op te geven.” Aldus Walkinshaw. “We hebben meer tijd nodig als we iedereen tevreden willen stellen. Ik heb het team opdracht gegeven de wagens uit te pakken en de pitboxen klaar te maken en we zullen alles doen wat in onze macht ligt om dit weekend mee te doen.

Loading