Arrows ondertekent contract met Duitse investeerder

[photo1]Het Formule 1 team van Arrows heeft in een persbericht laten weten een contract te hebben ondertekent met een Duitse investeerder. Arrows weigert vooralsnog de naam van de investeerder bekend te maken.

Het kost Arrows nog wat tijd om de deal volledig af te ronden, daarom wenst de investeerder nog niet bij naam genoemd te worden. Volgens diverse media gaat het echter om “German Grand Prix Racing”, dit bedrijf is opgericht door de Duitse investeringsbank Asset Trust Partners.

Het geld dat nodig is om het team te kopen komt waarschijnlijk uit de Verenigde Arabische Emiraten. Sommige mensen verwijzen naar prins Al-Waleed, deze sjeik had ook interesse in Prost Grand-Prix.

[photo2]Arrows heeft de tijd gekregen van de rechtbank om de deal af te ronden. Naar alle waarschijnlijkheid worden de schuldeisers dan af betaald. De problemen zijn echter nog lang niet voorbij, Arrows heeft nog maar 4 dagen om zich in te schrijven bij de FIA en de bijhorende 300.000 euro te betalen.

Daarnaast moet er nog een motor, sponsoren, en twee coureurs worden gevonden. De werknemers die Arrows hebben verlaten moeten ook nog worden vervangen.

Arrows zou dus gered kunnen zijn, dit is echter nog maar allerminst zeker. De Arrows soap duurt dus voort…

Loading