Arrows opnieuw in de problemen

[photo1]Orange Arrows verkeerd opnieuw in de problemen, de deelname aan de Grand-Prix van Frankrijk is onzeker.

Normaal vertrekt het team op maandag altijd naar de Grand-Prix. De bolides en al het andere materiaal staat nu nog in de fabriek in leafield.

Naar het schijnt vertrekt Arrows niet naar Frankrijk omdat er nog geen uitsluitsel is over de toekomst van het team. Arrows heeft hetzelfde probleem als twee weken geleden, donderdag moeten de bolide gekeurd worden.

Het reizen naar Magny-Cours neemt een dag in beslag, dit betekend dat Arrows morgen moet vertrekken. Ander kan men niet deelnemen aan de Franse Grand-Prix, als men niet deelneemt aan een Grand-Prix komt de startlicentie te vervallen.

Teambaas Tom Walkinshaw onderhandelt nog steeds met aandeelhouder Morgan Grenfell. De Duitse bank en Walkinshaw kunnen niet met elkaar overweg, Walkinshaw heeft nog een rechtzaak lopen tegen een moederbedrijf van Morgen Grenfell (Corall red.).

[photo2]Walkinshaw wil het team aan Red-Bull verkopen, Morgen Grenfell is het hier niet mee eens. Walkinshaw zal dus een oplossing moeten vinden om Morgen Grenfell tevreden te stellen.

Vorig weekend redde Walkinshaw het team door eigen vermogen in het team te steken. Het is niet bekend hoe Walkinshaw de problemen nu gaat oplossen, mogelijk zal de Schot opnieuw in zijn eigen buidel moeten tasten.

Loading