Autotaalglas nieuwe sponsor Albers

[photo1]De lijst met sponsoren van Christijan Albers groeit immer, vandaag maakte Autotaalglas bekend de Nederlander persoonlijk te gaan sponsoren. Het logo van Autotaalglas zal prominent aanwezig zijn op de racecap en kleding van de Midland F1Toyota coureur. Daarnaast zal Christijan als ambassadeur voor het bedrijf optreden. Hij zal aanwezig zijn tijdens diverse events en speelt een rol in de nieuwe reclamecampagne die begin 2006 gelanceerd zal worden.

Autotaalglas is een autoruitspecialist en heeft 51 vestigingen in Nederland, de franchiseketen is de afgelopen jaren hard gegroeid.
Michael Huis, algemeen directeur Autotaalglas Nederland: “Christijan Albers bewijst zich als professional met zijn plek in het team van MF1 Toyota. Wij herkennen ons in zijn gedrevenheid en ambitie om zo goed mogelijk te presteren. Ons vakmanschap en de mentaliteit om te streven naar perfectie zien wij terug bij Christijan en binnen F1.”

Christijan Albers: “Autotaalglas staat voor kwaliteit en perfectie maar ze gaan op een no-nonsense wijze met hun specialisme om. Dat past perfect bij mij. Ik ben ontzettend trots en blij dat zij mij gaan steunen in mijn tweede F1 seizoen. Het is fijn om een sponsor te hebben die net zo betrokken en toegewijd werkt als ik.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading