BAR over de eerste dag op Hockenheim 2002

[photo1]Afgelopen donderdag mochten de coureurs al kennis maken met de vernieuwde Hockenheim Ring, maar vandaag was dan ook echt de eerste testdag aangebroken.
Jacques Villeneuve en Olivier Panis reden vandaag in hun BAR over het circuit en lieten ons weten wat ze ervan vonden.

Olivier Panis Positie: 12de
Snelste ronde: 1:17.482
“Ik ben erg tevreden met de manier waarop alles verliep deze ochtend. De balans van de auto was erg goed vanaf de eerste ronde, dus ik was in staat om direct goede tijden te rijden.
Het was erg jammer dat we in de tweede sessie een versnellingsbak probleem te verwerken kregen want ik ben er vrij zeker van dat ik nog veel sneller had gekunt. Ik had slechts 3 rondes voltooid en heb het grootste deel van de middag verloren.
Ik was gelukkig nog wel 12 aan het einde van de sessie en kijk dan ook optimistich naar morgen.”

Jacques Villeneuve Positie: 17de
Snelste ronde: 1:17.954
[photo2]”Zoals alle andere rijders hebben we ons vandaag bezig gehouden met het zoeken van een goede setup voor dit nieuwe circuit.
Ik heb veel rondes kunnen doen en ben in staat geweest elke keer dat ik naar buiten ging de setup iets te verbeteren.
We zitten nog niet op het topniveau als het om setups gaat, maar ik heb vandaag beide banden kunnen testen en kijk uit naar een betere sessie morgen.

Mijn eerste indruk op het nieuwe circuit was eigenlijk zoals ik het verwacht had. De oude lay out was natuurlijk compleet anders maar het is nu als iedere andere track.”

Loading