Barrichello geniet in Miami

[photo1]Ferrari coureur Rubens Barrichello is na 2 dagen testen in Silverstone aangekomen in Miami. De Braziliaan hoopt hier nog een tijdje te kunnen genieten van het weer en de rust om zich zo optimaal voor te kunnen bereiden op de GP van Canada.

Barrichello was zeer positief over de test van Ferrari op Silverstone. “Testen is een beetje als een vrijdag op een GP weekend. Je weet niet wat de anderen doen met de hoeveelheid benzine en de banden, dus de tijden betekenen niet veel. Maar toch was het fijn om het snelste te zijn. De auto reed fantastisch. Vroeger teste ik veel op Silverstone, maar sinds ik bij Ferrari rijd test ik veel meer op Fiorano en Mugello, maar het was leuk om terug te keren.”

Barrichello kijkt uit naar de GP van Canada. “Op deze baan haalde ik mijn allereerste tweede plek en ik vind het altijd leuk op hier te rijden. Behalve het circuit is ook de stad Montreal en de sfeer geweldig. Hoewel ik hier vorig jaar een ramprace had ben ik ervan overtuigd dat het dit jaar beter zal gaan.” Aldus de goedgeluimde Barrichello

Loading