Bernoldi doet shakedown Arrows

Volgens RTL5 test Arrows waarschijnlijk volgende week zijn nieuwe bolide. Volgende week zal Enrique Bernoldi een shakedown uitvoeren met de A23, daarna zal het team beginnen aan een uitgebreid testprogramma.

Wanneer de Nederlander Jos Verstappen in de bolide zal plaats nemen blijft vooralsnog onbekend. Verstappen bracht afgelopen dinsdag en woensdag een bezoek aan de Arrows fabriek in Leafield. Arrows heeft toen voor Verstappen een superlicentie voor het nieuwe seizoen aangevraagd.

De manager van Heinz Harald Frentzen heeft tegenover de Duitse pers verklaard zijn pijlen op Arrows gericht te hebben. Virginie Papin, zegsvrouw van Prost Grand-Prix beweert echter een mondelinge overeenkomst met Frentzen te hebben. Het gonst dus weer van de geruchten omtrent Verstappen en Frentzen. Wat we nu moeten geloven blijft ook bij ons de vraag.

Verstappen is inmiddels druk aan het trainen om zich voor te bereiden op de testsessies. Het rijden van een shakedown heeft weinig waarde, de bolide wordt enkele keren op en neer gereden op een recht stuk nabij de Arrows fabriek.

Loading