Brawn nog altijd optimistisch over Honda F1

[photo1]Honda F1 teambaas Ross Brawn heeft in Auto Motor und Sport laten weten dat hij nog altijd optimistisch is over Honda F1.

Volgens Autosport Motor und Sport is het Honda F1 chassis inmiddels aangepast aan de Mercedes motor. De eerste betaling zou Honda F1 inmiddels aan Mercedes hebben voldaan.

Volgens Brawn is er enkel een groen licht nodig van Honda. Brawn wil het team dan redden door middel van een management buy-out. De management buy-out zou met sponsorgeld van Bruno Senna, geld van de televisie-rechten, en een bijdrage van Honda mogelijk zijn.

Opvallend is dat Nick Fry de laatste weken niet meer genoemd wordt, zijn vertrek zou volgens de Engelse pers aanstaande zijn.

Volgens Brawn kan er bij een spoedig groen licht zelfs nog getest worden voor de eerste Grand-Prix.

Toch blijft alles speculatief, daarbij lijkt een management buy-out van Ross Brawn ook niet definitieve oplossing te zijn, er zou dan geld zijn voor hoogstens 4 Grand-Prix.

Omtrent Honda F1 blijft het voorlopig dan ook vooral speculeren, zelfs David Richards van Prodrive wordt weer met het team in verband gebracht. Een ding is wel zeker, de tijd dringt voor Honda F1.