BrawnGP en Virgin bevestigen deal

Wat al in de lucht hing is officieel, de Virgin Group is sponsor geworden van BrawnGP. Sir Richard Branson en Ross Brawn maakte de deal voor de kwalificatie in Melbourne op een persconferentie bekend.

De BrawnGP BG001 droeg in de kwalificatie al twee grote sponsorstickers van Virgin.
“Dit is een hele goede deal voor Virgin en BrawnGP”, aldus Sir Richard Branson. “Ik heb altijd al actief willen zijn in de Formule 1. Ik kijk er dan ook naar uit om dit seizoen met Ross Brawn en zijn mensen te mogen werken. Met de steun van Virgin moeten Jenson Button en Rubens Barrichello dit jaar het beste uit BrawnGP naar boven weten te halen.”

“Helaas hebben we door alle snelle ontwikkelingen nog niet genoeg verf op de auto kunnen spuiten”, grapte Branson tegenover journalisten. “Maar dit gaat veranderen, de deal is 4 uur voor mijn komst hier ondertekent. Maar ik verzeker jullie dat dit gaat veranderen.”

“De deal heeft me nu minder gekost als voor de wereldwijde recessie. Ik dat het voor beide partijen een goede deal is.”

Geruchten in Melbourne meldden al dat Branson ook interesse heeft om een deel, of het gehele team over te nemen. Branson speculeerde er ook al op dat Virgin mogelijk in de teamnaam van BrawnGP verwerkt gaat worden.

Loading