BrawnGP en Virgin uit elkaar?

De logo’s van Virgin zouden wel eens snel kunnen verdwijnen van de BrawnGP-bolide. Virgin eigenaar Sir Richard Branson’s heeft nog altijd geen definitieve deal met het team van Ross Brawn.

Opvallend is dat Branson dit weekend niet bij BrawnGP maar bij Red Bull te gast is. Daarnaast heeft Branson dit weekend ook uitgebreid met Force India F1 teambaas Vijay Mallya gesproken. Daarnaast zouden er ook gesprekken zijn gevoerd met McLaren en Ferrari.

BrawnGP en Branson sloten in Melbourne een deal met elkaar, Virgin zou per race 250.000 Dollar betalen. Een definitieve deal, voor de rest van het seizoen, zou later worden gesloten. Deze deal is er nog altijd niet.

De prijs van BrawnGP, dat 4 van de 5 Grand-Prix van dit seizoen won, is enorm gestegen. Dat zou Branson nu afschrikken. Voor Ross Brawn lijkt dit geen probleem te zijn, de sponsoren voor zijn team staan namelijk in de rij.

Voor Sir Richard Branson mag de publiciteit die hij gekregen heeft via BrawnGP een koopje worden genoemd. Hij was slechts 1.250.000 miljoen Dollar kwijt terwijl andere grote sponsoren met tientallen miljoenen het met beduidend minder aandacht moeten doen.

Op vrijdagmorgen hebben Ross Brawn, Nick Fry, en Sir Richard Branson voor het laatst met elkaar gesproken. Naar verluidt is uit dit gesprek geen overstemming bereikt.

Loading