Bruni in, Kiesa out?

[photo1]Het lijkt zo goed als zeker dat de Italiaan Gianmaria Bruni volgend jaar één van de Minardi’s zal besturen. Bruni, nu nog actief in het Europese Formule 3000 kampioenschap en als testcoureur voor Minardi, heeft de steun van enkele Italiaanse investeerders.

Deze Italiaanse investeerders lijken bereid om voor Bruni het benodigde geld om in 2004 bij Minardi Grand-Prix te verrijden op tafel te leggen. Dit zal waarschijnlijk beteken dat Nicolas Kiesa vandaag zijn laatste Grand-Prix voor Minardi heeft gereden. De Deense Peugeot importeur en de manager van de Deen betaalden dit seizoen voor zijn stoeltje, voor volgend jaar zijn zij niet in staat om aan de eisen van Minardi te voldoen.

Paul Stoddart heeft inmiddels bekend gemaakt spoedig een coureur te willen bevestigen, dit lijkt Bruni te gaan worden. Over de andere coureur heerst nog onduidelijkheid, Stoddart wil Jos Verstappen en zijn bijhorende sponsoren graag voor het team behouden. De Nederlander wil echter een competitieve bolide en onderhandelt momenteel met Jordan en Jaguar.