Bruno Senna gaat Honda testen

[photo1]Bruno Senna zal van 17 tot 19 november een Honda F1 – bolide gaan testen. Voor de 25-jarige Braziliaan zal het zijn eerste Formule 1 – ervaring worden.

Honda F1 wil Senna uitgebreid testen om te kijken of hij klaar is voor de Formule 1. Voor de test zal de neef van wijlen Ayrton Senna de simulator op de Honda F1 fabriek eerst uitgebreid testen.

Senna is in de race voor een racestoel bij Honda voor volgend seizoen. Mocht Senna een goede indruk achter laten bij Honda dan lijken de dagen van Rubens Barrichello bij het Japanse team geteld.

Bruno Senna heeft de steun van Petrobas. Petrobas is nu nog sponsor van Williams maar volgens de geruchten zou de Braziliaanse oliemaatschappij wel over willen stappen naar Honda als dit team Bruno Senna in haar team zou opnemen. Senna zou ook nog bij Scuderia Toro Rosso in beeld zijn.

Vorig seizoen werd Senna 2e in het GP2-kampioenschap. Senna was snel maar niet constant en maakte daarnaast ook de nodige fouten. Formule 1- insiders twijfelen dan ook of de Braziliaan wel klaar is voor de Formule 1.