Button neemt andere manager

[photo1]De persoonlijke belangen van Jenson Button worden niet langer behartigd door John Byfield . Button houdt Byfield verantwoordelijk voor de mislukte transfer naar het team van Williams.

Byfield liet Button vorig jaar een contract tekenen bij Williams terwijl deze nog een contract bij B.A.R had. Volgens Byfield was het contract met B.A.R niet rechtsgeldig, dit bleek echter niet zo te zijn. Button moet dit seizoen noodgedwongen voor B.A.R rijden.

Button heeft het contract met het bedrijf Essentially Sport waarvoor Byfield werkt wel met 3 jaar verlengd. Duncan Hickman zal de belangen van de B.A.R coureur nu tijdelijk behartigen totdat er een vervanger voor Byfield is aangesteld.

Byfield blijft overigens wel bij Essentially Sport werken maar gaat zich met andere zaken bezig houden. De laatste tijd was Byfield al betrokken bij de onderhandelingen tussen Christijan Albers en enkele Formule 1 teams. Byfield is ingehuurd door de manager van Albers en zal zich de komende tijd ook onder andere voor Albers blijven inzetten.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading