Campos werkt hard aan problemen team

Adrian Campos werkt hard aan het veilig stellen van de toekomst van zijn Formule 1 – team.

De geruchten dat Campos grote problemen heeft en haar startlicentie voor 2010 zou moeten terug geven worden steeds sterker. Het meest recente gerucht is dat Campos haar chassisbouwer Dallara niet meer kan betalen.

Dallara zou om die reden in zee zijn gegaan met Stefan GP. Dit zou betekenen dat als Campos het budget al rond zou krijgen nog steeds niet kan rijden omdat het geen auto heeft. Stefan GP staat te trippelen om de plek van Campos dan in te nemen.

“We proberen alles op te lossen voor maandag”, aldus Campos. “Er wordt veel geschreven en geroepen, sommige dingen zijn niet waar in andere zaken zit een kern van waarheid.”

Naar verluidt probeert Campos een deel van zijn team te verkopen aan een investeerder zoals bijvoorbeeld Tony Teixeira van A1GP.
“Het probleem is dat we niet veel kunnen zeggen omdat alles nu nog vertrouwelijk moet blijven.”

De voormalige Minardi- coureur Campos geeft wel toe dat Dallara niet altijd op tijd betaalt is:
“We moeten Dallara 7 miljoen Euro betalen. We doen dit in termijnen, soms hebben we gewoon het geld niet. We proberen dit op te lossen.”

“Dallara kan niet overstappen naar Stefan GP, dat bericht is onjuist. Ze hebben een contract met ons.”

Ondertussen laat Campos wel alle testsessies voor Bahrein schieten. Mocht het team Bahrein halen dan zal het team daar haar eerste kilometers maken.

(pg)