CONNECT Communication nieuwe partner Minardi

[photo1]De logo’s van het jonge Zwitserse bedrijf CONNECT Communication zullen tot het einde van dit seizoen op de bolides van Wilux Minardi Cosworth F1 team te zien zijn.

CONNECT Communication biedt een divers pakket aan telecommunicatie aan, voor een vast bedrag per maand kunnen klanten internetten, telefoneren, en gebruik maken van mobiele diensten. Het bedrijf heeft via sportsponsoring haar naamsbekendheid in Zwitserland weten op te bouwen. CONNECT Communication wil nu via haar Minardi haar naamsbekendheid wereldwijd vergroten. Daarnaast wil men via Minardi ook in contact komen met mogelijke investeerders.

“Sport sponsoring is een fantastisch iets voor marketing en promotie doeleinden”, aldus Claudio Marcone directeur van CONNECT Communication. “Er is bijna niets effectiever dan Formule 1 om in korte tijd wereldwijd naamsbekendheid te krijgen. We hebben voor Minardi gekozen, hiervoor hebben we 3 redenen. Ten eerste heeft het team al meer dan 300 Grand-Prix gereden, daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor business to business, en de grote Minardi fanclub heeft ook een positieve rol gespeeld. Op Imola hebben we een contract voor de langere termijn afgesloten, wij zullen Minardi gaan helpen, niet alleen met geld.”

“We zijn altijd blij als we een nieuwe sponsor kunnen verwelkomen”, aldus teambaas Paul Stoddart. “Ik kan alleen maar onderstrepen dat het een fantastische keus is geweest om voor Minardi te kiezen. Binnenkort zal men over de gehele wereld bekend zijn met CONNECT communication.”

Loading