Kansen Leinders klein

[photo1]Het management van de Belgische coureur Bas Leinders verklaarde afgelopen weekend op het circuit van Imola dat er een reële kans is dat de Belg aan de Grand-Prix van België zou deelnemen. Minardi teambaas Paul Stoddart denkt hier echt anders over, hij schat de kansen van Leinders op slechts 10%.

Stoddart zegt nog contracten te hebben met Baumgartner en Bruni, de Australiër heeft geen enkele reden om deze contracten te ontbinden. De sponsoren van beide coureurs hebben namelijk beide betaald. Wel wil Stoddart met Leinders praten over een Minardi stoeltje in 2005.

Aanstaande donderdag zal het management van Leinders, enkele sponsoren, de Belgische Automobiel Bond, en de commercieel directeur van Minardi elkaar ontmoeten in de Belgische hoofdstand. Leinders heeft enkele sponsoren die grof willen betalen voor een deelname aan de Belgische Grand-Prix. Men wil hierover zo snel mogelijk uitsluitsel.

Mogelijk praat men ook al over 2005. Voorlopig willen de sponsoren van Leinders enkel alleen over de Belgische Grand-Prix van dit jaar praten.

Loading