Davidson en Wilson niet naar Minardi

[photo1]Justin Wilson en Anthony Davidson zullen Alex Yoong niet vervangen. Beide coureurs werden in verband gebracht met Minardi.

“Als Yoong vervangen word zal ik hem in ieder geval niet vervangen” aldus Justin Wilson. “Ik ben simpel weg te groot voor de Minardi, ik pas niet in de bolide.”

Wilson kwam naar Faenza om een stoeltje te schuimen voor de Minardi two-seater. Het kostte Minardi veel moeite om Wilson passend in de bolide te krijgen.

“Ik ga niet naar Minardi” aldus Davidson. “Ik blijf de rest van het seizoen bij BAR, de geruchten zijn op niets gebaseerd.”

Bryan Hertha en Giorgio Pantano lijken de beste kans te maken. Hertha is op zoek naar geld, dit schijnt geen probleem te zijn. Als Hertha als Amerikaan de Grand-Prix van de Verenigde-Staten kan rijden kan hij enkele geldschieters vinden.

Pantano rijdt momenteel in het Formule 3000 kampioenschap, hij rijdt voor Coloni. Minardi heeft de Italiaan al een test beloofd, tevens heeft Minardi een samenwerking met het Italiaanse Coloni. Pantano lijkt dus ook kans te maken maar alleen als hij de nodige Euro’s op tafel kan leggen.

Paul Stoddart heeft inmiddels laten weten zijn beslissing volgende week bekend te maken. Stoddart gaat eerst met Yoong praten, het is overigens niet geheel uitgesloten dat Yoong kan aanblijven.

Loading