Degelijke dag Toyota

[photo1]Een degelijke dag voor het Panasonic Toyota F1 team op het circuit van Indianapolis. Allan McNish en Mika Salo werkten het gebruikelijke schema af, beide coureurs werkten aan de set-up en maakten de bandenkeus.

“Alles lijkt er goed uit te zien” aldus Mika Salo. “We hebben al het gebruikelijke werk gedaan, we kenden geen problemen. We hebben enkele nieuwe aërodynamische componenten, deze werkten redelijk goed. Ik heb me ook al op zondag gericht, het ziet er redelijk goed uit.”

[photo2]Allan McNish
“Een moeilijke eerste sessie, ik kende een probleem met het selecteren van de versnellingen. De monteurs hebben fantastisch gewerkt door de achterkant van de bolide te vervangen. We moeten nog werken aan de bolide, vooral de achterkant heeft te weinig grip, hier gaan we vannacht naar kijken.”

Ange Pasquali – team manager
“Een interessante sessie, ons team kwam hier vandaag voor het eerst in actie. Allan McNish en Mika Salo hebben aan de set-up en balans gewerkt, ze zullen hier morgen tijdens de vrije trainingen aan doorgaan. We hebben bruikbare data verzameld, een goede start dus van dit weekend.”

Loading