Di Montezemolo over Massa

Luca Montezemolo heeft in zijn traditionele kerstspeech behoorlijk uitgehaald naar Felipe Massa. Volgens de Ferrari-baas leek het er soms op of Massa’s broer achter het stuur zat.

Massa kende voor zijn begrippen een zeer matig seizoen. Vanaf de allereerste race in Bahrein stond de Braziliaan in de schaduw van zijn nieuwe teamgenoot Fernando Alonso. Massa won geen enkele race en had aan het einde van de rit maar liefst 108 punten minder dan zijn Spaanse teamgenoot.

“Op een bepaald moment had Felipe er geen zin meer in en heeft hij zijn broer gestuurd. Daarom krijgt hij een 7 min. Alonso krijgt een 9,5 in zijn eerste seizoen bij Ferrari. Ook al won hij niet de titel”, zo tekende persbureau Reuters de woorden van Montezemolo op.

Echter behoeft deze ‘aanval’ van Montezemolo enige nuances. Massa kon dit jaar wel een race winnen, nml. Duitsland, maar moest Alonso voor laten gaan. Het is dan niet raar bedacht, dat Massa door dat teamorder zijn motivatie verloor. Een beetje kortzichtig gesproken door meneer Montezemolo…

Loading