Doornbos praat weer met Kolles

[photo1]Afgelopen weekend ging Robert Doornbos samen met vastgoedmagnaat Harry Muermans langs Jordan teambaas Collin Kolles om over het conflict te praten over een afkoopsom van 150.000 euro die de Rotterdammer aan Jordan zou moeten betalen voor zijn overstap naar Minardi.

Waarschijnlijk zullen de sponsoren het geld overmaken naar Jordan. Collin Kolles liet na het gesprek weten dat hij weer met Doornbos wilde praten zodra hij het geld had ontvangen. Kolles zou graag willen spreken over een contract voor volgend jaar.

De manager van Doornbos, de Italiaan Marco Zecchi, heeft echter niet veel trek in een gesprek met Jordan. Zecchi heeft nog altijd geen haast, ook niet nadat bekend werd dat Minardi is overgenomen door Red-Bull. Een principe akkoord met teambaas Paul Stoddart over een Minardi zitje voor volgend seizoen heeft hierdoor niet langer waarde.

Zecchi blijft echter rustig en zal ongetwijfeld contact zoeken met Red-Bull. De teambaas van Red-Bull Christian Horner heeft nog altijd een goede relatie met Doornbos. Vraag is echter of Red-Bull wel zit te wachten op Doornbos. Red-Bull heeft maar liefst zestien coureurs onder contract staan en Scott Speed, Vitantonio Liuzzi, en Heikki Kovalainen worden inmiddels druk met de tweede Red-Bull renstal in verband gebracht.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading