Doornbos wacht op Jordan

[photo1]Robert Doornbos hoopt volgend jaar Grand-Prix te rijden voor de Formule 1 renstal van Jordan. De Rotterdammer zou daarmee de tweede Nederlander in de Formule 1 worden, iets wat nog nooit eerder is gebeurd.

Eddie Jordan heeft zijn coureurskeuze voor volgend seizoen nog niet gemaakt. Dat zal dit jaar ook niet meer gebeuren, de Ier geniet momenteel in Barbados van een vakantie.

Doornbos zou naar verluidt 7 miljoen Euro moeten betalen voor een Jordan stoeltje. Volgens geruchten heeft het management van Doornbos dit geld bijna bij elkaar, Jordan heeft inmiddels een aanbieding van Doornbos ontvangen.

“Ik heb nog altijd contact met de mensen van Jordan”, aldus Robert Doornbos. “Vorige week heb ik nog gesproken over de laatste test. De mensen op de fabriek hebben de data geanalyseerd. Met de uitwerkingen van deze data proberen ze de nieuwe auto te verbeteren. Vorige week heb ik nog met engineers gesproken ze waren erg positief.”

“Het is nu erg rustig maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan volgend jaar. Het is afwachten maar ik heb goede hoop.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading