Eddie Jordan geeft fouten toe

[photo1]Teambaas van Jordan Cosworth Eddie Jordan heeft in een interview gezegd dat hij fouten heeft gemaakt. Volgens Jordan heeft zijn team te hoog ingezet en verkeert daardoor nu in de problemen.

“Na ons succesvolle jaar 1999 dacht ik dat ons kleine onafhankelijke team de grote teams kon gaan verslaan” aldus Eddie Jordan. “Door deze denkwijze hebben we ons team te snel laten groeien, we gingen net zo te werk als Ferrari, Williams, en McLaren. Die teams hadden echter de financiële middelen en grote sponsoren, wij hadden dit niet.”

“Jordan is een van de weinige onafhankelijke teams, ik vrees voor de toekomst van deze teams. Ik maak me ook zorgen over de toekomst van onze sport.”

[photo2]Jordan wist de afgelopen drie jaar niet meer in de top drie te eindigen, nu hoofdsponsor Deutsche Post zich heeft teruggetrokken verkeert Jordan in de problemen.

Het team heeft haar tweede coureur nog steeds niet bevestigd, voordat Deutsche Post zich terugtrok moest deze coureur ongeveer 5 miljoen Euro meenemen. Nu Deutsche Post zich heeft teruggetrokken is het zeer waarschijnlijk dat dit bedrag fors is gestegen.

Loading