Paul Stoddart dreigt met vertrek

[photo1]Teambaas van KL Minardi Asiatech Paul Stoddart dreigt met een vertrek. Stoddart is de politieke spelletjes van de andere teams spuugzat.

De teambazen van Jordan, McLaren, Williams, en BAR zijn het namelijk niet eens met de verdeling van de TV-gelden. De vier teams vinden dat Minardi geen recht heeft op de TV-gelden van het inmiddels ter ziele gegane Prost team. De vier teams dreigen nu naar de rechter te stappen.

“Ik heb niet het geld om me te verdedigen” aldus Stoddart. “Ik ben al eerder in het gelijk gesteld en zal de rechtzaak dus hoogstwaarschijnlijk winnen, het verdedigen kost echter 2 miljoen Amerikaanse Dollars, dit geld heb ik niet.”

[photo2]Minardi ontsloeg halverwege het seizoen een aantal mensen om het hoofd boven water te houden. Als men de TV-gelden van Prost nu ook nog moet afstaan lijkt het team failliet te gaan.

Stoddart heeft Minardi dit seizoen draaiende gehouden dankzij de TV-gelden van Prost. De vier teams verlenen de Formule 1 dus geen dienst, het zou dan immers wel eens afgelopen kunnen zijn met Minardi.