Sato out, Davidson in?

[photo1]De Grand-Prix van Japan kan voor Takuma Sato wel eens zijn laatste van dit seizoen zijn geweest, volgens geruchten overweegt B.A.R Sato te vervangen door Anthony Davidson. Sato reed een dramatische race in Japan, de Japanner raakte in de eerste bocht al van de baan en ramde later Jarno Trulli en zichzelf uit de race.

Trulli liet weten het helemaal te hebben gehad met Sato, het is namelijk niet de eerste keer dat Sato iemand uit de race rijdt. Het lijkt erop dat B.A.R het nu ook heeft gehad met de Japanner. Sato valt dit seizoen sowieso tegen en scoorde pas een enkel WK-punt.

Davidson zou in China een kans krijgen. B.A.R wil de Engelsman op deze manier bedanken voor zijn harde werk van de laatste jaren. Davidson zal B.A.R volgend jaar verlaten omdat hij wil racen, bij B.A.R is er geen plek voor hem. Door een goede race zouden de kansen van Davidson op een racestoel voor volgend jaar kunnen stijgen.
“Ik heb gehoord van de geruchten”, aldus Anthony Davidson. “Ik heb nog niets van het team gehoord maar ik ben er helemaal klaar voor. Het zou fantastisch zijn als ik de kans zou krijgen.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading