Firman blijft hopen

[photo1] Ralph Firman hoopt nog dat hij dit seizoen opnieuw Grand-Prix mag gaan rijden voor Jordan. Volgens Firman zijn zijn kansen gesteden nadat Jos Verstappen gisteren de onderhandelingen met Jordan stopte.

“Ik weet dat Jordan niet met plezier terugkijkt op vorig jaar” aldus Ralph Firman. “Maar ik weet ook zeker dat ze dit jaar een grote stap voorwaarts zullen maken. Jordan had vorig jaar haar slechtste jaar ooit in de Formule 1, en ik reed in de tweede bolide in mijn eerste jaar in de Formule 1.”

“Ik doe er echt alles aan om weer Jordan te mogen rijden. Ik heb hard gewerkt om financiële steun te vinden, het is het zeker waard om voor een stoeltje bij Jordan te betalen. Maar ik weet het niet, ik kan nu enkel mijn vingers gekruist houden. Ik denk dat we binnen nu en 10 dagen duidelijkheid krijgen.”

Naast Ralph Firman zijn ook Allan McNish, en Nick Heidfeld in de race voor een Jordan stoeltje. Volgens enkelen is Jos Verstappen ook nog in de race voor een stoeltje, Eddie Jordan zal dan contact moeten zoeken met de Nederlander, het is maar de vraag of Jordan dit zal doen. Bij Jordan wil men vooralsnog niet op vragen met betrekking tot Jos Verstappen reageren.

Loading