Jordan start met Glock

De 21-jarige Duitser Timo Glock zal morgen voor Jordan aan een vierdaagse testsessie beginnen. Glock eindigde vorig jaar als 5e in het Europese Formule 3 kampioenschap.

“Glock is een van de grootste talenten uit de Duitse autosport”, aldus Eddie Jordan. “Ik ben blij dat ik hem een kans kan geven, hij leert erg snel dus ik denk dat we in de toekomst nog veel van hem gaan horen.”

“Het is een droom die waarheid word” zo verteld Timo Glock. “Het is mijn grootste droom om ooit Formule 1 te gaan rijden. Ik ben nerveus maar zoals altijd zal ik mijn uiterste best doen.”

Morgen zal Jordan met slechts een bolide in actie komen, alleen de Duitser Glock zal achter het stuur zitten. Woensdag zal de Belg Bas Leinders het stuur van hem overnemen. Wie op donderdag en vrijdag achter het stuur van de Jordan EJ13 zullen zitten is nog niet bekend.

Jordan wil op het circuit van Barcelona vooral Bridgestone banden gaan testen. De Japanse fabrikant heeft ruim 1500 banden meegenomen naar het circuit van Barcelona. Jordan zal samen met Ferrari en Sauber Bridgestone banden gaan testen.

Loading