Firman moet beter

[photo1]Ralph Firman realiseert zich dat hij beter moet presteren wil hij in de Formule 1 actief blijven. Firman kreeg de laatste week veel kritiek te voortduren door zijn matige prestaties die hij in de Jordan neerzette.

“Formule 1 is een ongelofelijk iets” aldus Firman. “De Formule Nippon bereid je goed voor op de Formule 1, maar technisch gezien is er maar een ding dat helpt, en dat is zoveel mogelijk kilometers maken in een Formule 1 bolide. Ik moet mijn best blijven doen en mezelf in stapjes blijven verbeteren.”

“Mijn nek en mijn armspieren moeten nog sterker worden. Ik weet dat ik beter moet, maar het is niet makkelijk. Ik weet nog niet hoe ik mijn bolide precies moet afstellen, ik weet hoe ik hem moet rijden. Maar afstellen, dat heb ik nog niet onder de knie. Ik weet hoe ik de auto wil hebben, maar ik weet gewoon nog niet hoe ik dit kan bereiken.”

“Ik heb nauwelijks ervaring op de Europese circuits, dus hier zal het ook een hele opgave worden om mijn ervaren teamgenoot bij te benen.”

Loading