Fisichella krijgt spijt van transfer

[photo1]Eddie Jordan denkt dat Giancarlo Fisichella spijt zal krijgen van zijn transfer naar Sauber. Fisichella vertrok aan het eind van dit seizoen bij Jordan om naar Sauber te vertrekken.

“Ik denk niet dat Sauber beter is al ons team”, aldus Eddie Jordan. “Ze hebben iets meer geld. Ik denk dat Fisichella bij een top drie of top vier team moet tekenen. Ik denk dat wij namelijk volgend jaar in gevecht zijn verwikkeld met Sauber.”

Tevens gaf Jordan eindelijk iets meer duidelijkheid over de motoren die hij volgend seizoen gaat gebruiken. Jordan heeft verklaard dat Mercedes meer wilde dan aanvankelijk in de pers bekend was.

“Het is frustrerend”, zo vervolgd Jordan. “We onderhandelden met Mercedes, elke keer als we dichtbij een deal waren veranderde Mercedes de voorwaarden plots. Ze wilden onder andere ook stickers op de bolide, ik denk niet dat wij zomaar gratis stickers gaan weggeven.”

Dat de Jordan volgend jaar dus gewoon Ford motoren gebruikt is duidelijk. Over de coureurs laat Eddie Jordan tot nu toe overigens nog niets los.