Frentzen denkt dat hij beter dan ooit is

[photo1]De Duitser Heinz-Harald Frentzen is zeer tevreden over zijn rol binnen het Arrows team. De Duitser die pas kort voor het seizoen een contract bij het Orange Arrows team ondertekende is zijn ontslag bij Jordan volledig te boven. De Duitser scoorde de afgelopen twee Grand-Prix punten.

Tijdens de Grand-Prix van Monaco wist Frentzen Ferrari piloot Rubens Barrichello nog achter zich te houden. Als Frentzen geen technischr problemen had gekent had hij zelfs als vijfde kunnen eindigen. Frentzen is ook zeer tevreden met teamgenoot Enrique Bernoldi.

“Wat er gebeurde bij Jordan was heel erg slecht” aldus Frentzen. “Mijn status was aangetast en ik moest weer vanaf nul beginnen.”

“Ik ben niet even goed als ooit, ik ben nu beter dan ooit. Ik geloof dat ik nu de ervaring en het begrip van de auto heb dat me zo goed maakt. Ik ben ook weer net zo gemotiveerd als altijd.”

“Het helpt natuurlijk als je werkt met mensen die met je willen werken en die vertrouwen in je hebben .Ik probeer het beste uit mezelf en het team te halen en ik denk dat me dat ook lukt. Ons punt in Monaco houdt de gang erin.”

Frentzen maakt zich geen zorgen over positie van Orange Arrows. “We hebben de kans om middenvelders te worden. Het scoren van punten betekent weer druk om meer en meer, dat is de goede druk, de druk waar het team en ik van houden. Na Barcelona bestond deze druk, en nu is deze druk er nog meer. Dit houdt het team gemotiveerd zodat we in de toekomst nog beter kunnen presteren.”

Loading