Frentzen morgen in de Jordan? – update

[photo1]Nadat Giancarlo Fisichella licht gewond raakte tijdens een zware crash in de Estoril-bocht, werd hem door doktor Sid Wadkins afgeraden van start te gaan in de Grand Prix van morgen. Hij zal naar ieders verbazing waarschijnlijk worden vervangen door Heinz-Harald Frentzen.

De wedstrijdleiding heeft vanavond ingestemd met een verzoek van Jordan Grand Prix om Frentzen voor één race plaats te laten nemen in de EJ12, de teams moeten hun goedkeuring vóór morgenochtend 9:15 geven. Frentzen is beschikbaar omdat Arrows alweer van het circuit vertrokken is nadat de problemen met Morgan Grenfell nog niet waren opgelost.

Vorig jaar werd Frentzen vlak voor zijn thuis Grand Prix op Hockenheim ontslagen door Eddie Jordan. Sindsdien zijn beide mannen geen vrienden meer van elkaar en hebben er enkele rechtzaken gespeeld. De lucht is nu blijkbaar weer geklaard…

– update – Vanmorgen tijdens de warm-up zat Frentzen niet in de Jordan. Hij zal dan ook niet van start gaan in de Grand Prix van vandaag. Waarschijnlijk heeft het afwijzen van dit aanbod te maken met de al eerder vermelde rechtzaken die nog lopen.

Loading