Frentzen ontkent contract Arrows

Nadat diverse media meldde dat 34-jarige Duitser Heinz Harald Frentzen een contract heeft ondertekend bij Arrows heeft de Duitser dit bericht ontkent. Volgens de Duitser is er echter wel contact met het team en word er spoedig meer duidelijk.

Volgens de Duits pers word echter in januari bekend gemaakt dat Heinz Harald Frentzen voor Arrows zal uitkomen. Het Engelse team heeft alleen Jos Verstappen bevestigd, volgens hevige geruchten is het contract van Verstappen ook niet helemaal waterdicht. Naar het schijnt zou het contract voor 1 miljoen Dollar kunnen worden afgekocht.

Dat Verstappen inmiddels een stoeltje heeft gepast en zich momenteel in Noorwegen voorbereid om volgende maand te gaan testen lijkt niet zoveel waarde te hebben. Pedro De La Rosa en Mika Salo hadden ook al eens contract en testten voor het nieuwe seizoen voor Arrows, een paar weken voor de eerst Grand-Prix werden de heren echter aan de kant geschoven.

Het is dus opnieuw afwachten voor de Verstappen fans, nadat op 8 juni van dit jaar al bekend werd dat Verstappen een eenjarig contract ondertekende. Frentzen en Bernoldi lijken in de race voor het stoeltje van de Nederlander, daarnaast heeft Minardi ook nog een stoeltje ter beschikking.

Verstappen en Frentzen worden ook met Minardi in verband gebracht, veel zal echter afhangen van Prost. Als Prost aan de start staat zal Frentzen waarschijnlijk een van de blauwe bolides besturen en zal Verstappen zich in Melbourne in een oranje pak moeten hijsen.

Loading